Personvern og informasjonskapsler

1.Hvem er ansvarlig for å behandle dataene dine og hvordan komme i kontakt med oss? Tjenestene våre, som inkluderer våre spill, nettsteder og relaterte tjenester, dekkes av denne personvernerklæringen. Den nye personvernerklæringen vil regulere din bruk av tjenestene etter ikrafttredelsesdatoen. Denne personvernreglene og våre brukervilkår styrer din bruk av våre tjenester. Tjenester så vel som enhver personverntvist, inkludert eventuelle gjeldende begrensninger på skader og tvisteløsning. Denne personvernerklæringen inneholder vilkårene for bruk ved referanse. Vennligst se tilleggsinformasjon for innbyggere i California for ytterligere avsløringer hvis du er bosatt i California. Se Ytterligere informasjon for innbyggere i Japan hvis du er bosatt.
For mer informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger, vennligst les følgende.
PLR Worldwide Sales Limited (referert til som „PLR“, „vi“ eller „vår“) vil være behandlingsansvarlig for alle personopplysninger vi behandler i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen 2018/679 og eventuell implementeringslovgivning (den “ GDPR“).
Vennligst bruk Hjelp og støtte-delen av spillet hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, inkludert hvordan du utøver noen av dine rettigheter. Dette vil tillate oss å svare deg raskere.
Informasjonsregulatoren: E-post for verdensomspennende salg av PLR: Adresse: [email protected]

Dine personopplysninger kan hentes, brukes og behandles på andre måter av oss på forskjellige måter. Vi er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon til enhver tid.
Vi forklarer hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger i hver av delene som følger.
2.1 INDIVIDUELLE KUNDER Vi samler inn personlig informasjon om tidligere, nåværende og potensielle kunder (referert til som „brukere“) av våre tjenester.
A – PERSONLIGE DATAKILDER Vi kan hente din personlige informasjon fra følgende kilder:
a) direkte fra deg (via spillet, nettstedet eller nettskjemaer); og/eller b) fra tredjeparter, for eksempel tjenesteleverandører som hjelper oss med å gi deg en tjeneste (for eksempel leverandører av dataanalyse, operativsystemer, og Internett-tjenester), eller fra de sosiale mediekontoene du brukte til å logge på våre nettjenester (som Facebook, Google, Game Circle og Weibo).
B – PERSONOPPLYSNINGER VI INNSAMLER OG OPPBEVARER Vi kan lagre og behandle følgende kategorier av brukerpersonopplysninger:
a) Kontaktinformasjon (som ditt navn, kallenavn eller e-postadresse, som du oppgir når du registrerer deg for våre tjenester, logger på eller bruker sosiale medier);
b) Informasjon om byggeversjonen, kontoen din, fremdriften i spillet og hendelser som skjer i spillet. Når du bruker tjenestene, tildeler vi deg en Playrix-spesifikk ID, og våre partnere kan tildele sine egne IDer (som en XSolla-påloggings-ID når du velger å opprette en konto);
c) Din IP-adresse (Internet Protocol) og unike identifikasjonsnumre for mobilenheter (som din annonserings-ID, MAC-adresse eller enhets-ID);
d) Informasjon om enheten din, slik som produsent, operativsystem, CPU, RAM, nettlesertype og språk, og tiden akkurat nå;
e) Omfattende plasseringsdata, for eksempel plassering på by- eller landnivå;
f) Nøyaktig informasjon om geolokalisering (GPS, med din tillatelse);
g) Bruksinformasjon, for eksempel informasjon samlet inn gjennom informasjonskapsler og andre lignende teknologier (informasjonskapsler);
h) Informasjon, som brukernavn, e-postadresse og profilbilde, som vi får når du kobler tjenesten til et verktøy levert av en annen leverandør, for eksempel Facebook, Google eller Weibo;
i) En kjøpshistorikk, inkludert informasjon om bestillinger (som kjøps-ID, brukt beløp, valuta, dato, klokkeslett og kuponger eller tilbud som er brukt);
j) Informasjon for å bekjempe svindel, for eksempel klikksvindel i reklame og svindel for tilbakebetaling av spill;
k) Informasjon fra plattformer der spillene kjører, for eksempel betalingsverifiseringsdata;
l) Informasjon for annonsering og analyser, slik at vi kan forbedre tjenesten vår til deg;
m) Din e-postadresse og eventuelle meldinger du sender til tjenestene, for eksempel chat-logger og spillerstøttebilletter sendt via e-post eller en annen tjeneste vi kan bruke i fremtiden, for eksempel Helpshift-tjenesten; og/eller n) All tilleggsinformasjon du gi.
C – HVA ER VÅRE LOVLIGE GRUNNLAG FOR INNSAMLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER? HVORFOR SAMLER VI DET?
Individuelle kunder Vi kan bruke dine personopplysninger til følgende: Vår juridiske begrunnelse er som følger:
Kontrakt Vi kan bruke dine personopplysninger til å: gi deg våre produkter eller tjenester (som å spille et av våre nettspill og foreta kjøp på nettet); Vår legitime grunn for å gjøre det er: Våre legitime grunner for å gjøre det er som følger:
Legitime interesser – Kontoadministrasjon – Ledelsesrapportering (inkludert på internt gruppenivå) – Utøve eller forsvare juridiske krav Lær om hvordan produktene og tjenestene våre brukes eller kan brukes til å verifisere eller opprettholde kvaliteten på og forbedre produktene og tjenestene våre (for eksempel når vi ber deg om å fylle ut spørreundersøkelser om opplevelsen du hadde med oss) – Forstå markedet i wsom vi driver – Ledelsesrapportering (inkludert på internt gruppenivå) Sikkerhet (sikrer konfidensialitet av personopplysninger, forhindrer uautorisert tilgang og
Vår juridiske begrunnelse er som følger:
Bruk e-postadressen din til å sende deg markedsføringskommunikasjon Samtykke Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine personopplysninger til de nevnte formålene, inkludert direkte markedsføring, vennligst gi oss beskjed på e-postadressen i seksjon 1.
Hvis loven krever det, vil vi innhente ditt forhåndssamtykke før du bruker e-postadressen din til å sende deg markedsføringsmateriell.
Vi tillater ikke bevisst noen under 18 år å bruke tjenestene våre, samle inn personopplysninger om dem eller målrette interessebasert annonsering mot dem. Ikke gi oss noen personlig informasjon, slik som navn, adresse, telefonnummer , eller e-postadresse, hvis du er under 18 år. Ingen yngre enn 18 kan gi noen privat informasjon. Hvis vi oppdager at vi har samlet inn personlig informasjon om et barn under 18 år, vil vi umiddelbart slette denne informasjonen. ta kontakt med oss dersom du tror vi kan ha opplysninger om eller fra et barn under 18 år.
D: HVOR LENGE OPPBEVARER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?
Med mindre vi har en juridisk rett eller forpliktelse til å oppbevare dataene i lengre tid eller dataene er nødvendige for å etablere, utøve eller forsvare rettskrav, vil vi kun behandle dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formål det ble samlet inn for i forbindelse med levering av tjenester til deg.
2.2 Representanter for PLRs nåværende eller potensielle bedriftskunder, forretningspartnere og leverandører. Vi kan samle inn personlig informasjon om direktører, ansatte, autoriserte underskrivere og andre personer knyttet til PLRs nåværende eller potensielle bedriftskunder, forretningspartnere og leverandører.
A – PERSONLIGE DATAKILDER Vi kan hente din personlige informasjon fra følgende kilder:
a) direkte fra deg; b) fra et selskap som ansetter deg, hvis du er ansatt hos en eksisterende eller potensiell kunde, forretningspartner eller leverandør av oss; c) på nettverksarrangementer som vi har vært vertskap for, sponset eller deltatt på, inkludert fra organisasjoner som organiserer nettverksarrangementer; og/eller d) fra sosiale medienettverk og offentlige kilder (som bedriftens nettsted eller sosiale medier som LinkedIn).
B – PERSONLIGE DATA VI INNSAMLER OG BRUKER Vi kan samle inn følgende kategorier av personopplysninger om ansatte, tjenestemenn, autoriserte underskrivere og andre tilknyttede personer til våre nåværende eller potensielle kunder, forretningspartnere og leverandører:
et navn;
b) Firmaets adresse;
c) bedriftens e-postadresse;
d) selskapets telefonnummer; og/eller e) stillingstittel.
C – HVA ER VÅRE LOVLIGE GRUNNLAG FOR INNSAMLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER? HVORFOR SAMLER VI DET?
Vi kan bruke informasjonen du gir til: Vår juridiske begrunnelse er som følger: Våre legitime grunner for å gjøre det er som følger:
Etablere og administrere forholdet vårt – Effektivt oppfylle våre kontraktsmessige og juridiske forpliktelser – Kontobehandling – Forstå markedet der vi opererer – Ledelsesrapportering (inkludert på konserninternt nivå) – Utøve eller forsvare juridiske krav Lær om hvordan produktene og tjenestene våre er eller kan brukes – Forstå markedet vi opererer i – Ledelsesrapportering (inkludert på konserninternt nivå) Sikkerhet – Håndtering av sikkerhet, risiko og svindelforebygging – Ledelsesrapportering (inkludert på konserninternt nivå) La
Hvis loven krever det, vil vi innhente ditt forhåndssamtykke før du bruker e-postadressen din til å sende deg markedsføringsmateriell.
D: HVOR LENGE OPPBEVARER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?
Med mindre vi har en juridisk rett eller plikt til å oppbevare opplysningene i lengre tid, eller med mindre opplysningene er nødvendige for å etablere, utøve eller forsvare rettskrav, vil vi kun behandle dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene det ble samlet inn for i forbindelse med ditt forretningsforhold med oss.

2.3 BESØKENDE NETTSTED Din personlige informasjon kan hentes fra følgende kilder:
a) direkte fra deg (for eksempel når du registrerer deg for en tjeneste på nettstedet vårt, for eksempel e-postlister, interaktive tjenester eller publisering av innhold); og/eller b) gjennom internettleverandører, operativsystemer og plattformer, og dataanalyseleverandører på enheten eller nettleseren din.
Vi kan føre en oversikt over all korrespondanse du har med oss.
B – PERSONLIG INFORMASJON SOM VI REGISTRERER OG BRUKER a) Nettlesertypen;
b) informasjon om hvordan folk bruker nettstedet vårt, for eksempel sider vist, plassering, tid brukt på nettstedet og nettbaserte transaksjoner;
c) informasjonskapseldata (se vår informasjonskapselerklæring for ytterligere detaljer);
d) preferanser for markedsføring på nettet;e) IP-adresse og/eller
C – HVA ER VÅRE LOVLIGE GRUNNLAG FOR INNSAMLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER? HVORFOR SAMLER VI DET?
Besøkende på nettstedet vårt: Vi kan bruke dine personopplysninger til: Vår juridiske begrunnelse er som følger: Våre legitime grunner for å gjøre det er som følgers:
Etablere og administrere forholdet vårt – Forstå markedet der vi opererer – Ledelsesrapportering (inkludert på et internt gruppenivå) – Kontoadministrasjon Lær om våre besøkendes nettlesermønstre og ytelsen til nettsiden(e), inkludert for å verifisere eller opprettholde kvaliteten på og forbedre nettstedet, produktene og tjenestene våre Nettstedsadministrasjonssikkerhet (inkludert sikring av konfidensialitet av personopplysninger, hindre uautorisert tilgang og modifikasjoner av systemene våre, og ellers opprettholde sikkerheten til personopplysninger) – Håndtering av sikkerhet, risiko, og kriminalitetsforebygging –
Hvis loven krever det, vil vi innhente ditt forhåndssamtykke før vi bruker informasjonskapsler eller lignende teknologier.
Hvis loven krever det, vil vi innhente ditt forhåndssamtykke før du bruker e-postadressen din til å sende deg markedsføringsmateriell.
D: HVOR LENGE OPPBEVARER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?
Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene de ble samlet inn for i forbindelse med dine forespørsler gjort gjennom nettstedet vårt eller din bruk av nettstedet vårt.
2.4 BESØKENDE PÅ VÅRE KONTORER A – PERSONLIGE DATAKILDER Vi kan innhente dine personopplysninger direkte fra deg så vel som fra vårt operativsystem og plattformoppføringer.
B – PERSONOPPLYSNINGER VI REGISTRERER OG BRUKER a) Navn;
b) informasjon om selskapet;
c) struktur;
d) rolle;
e) besøksdato og -klokkeslett; og/eller f) bilde, for eksempel fra våre lokaler sine CCTV-kameraer.
C – HVA ER VÅRE LOVLIGE GRUNNLAG FOR INNSAMLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER? HVORFOR SAMLER VI DET?
Besøkende til vår plassering: Vi kan bruke din personlige informasjon til: Vår juridiske begrunnelse er som følger: Våre legitime grunner for å gjøre det er som følger:
Sikkerhet Legitime interesser Holde oversikt over besøkende til vår plassering Legitime interessestyringsrapportering Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine personopplysninger til de ovennevnte formålene, vennligst gi oss beskjed på e-postadressen i seksjon 1.
D: HVOR LENGE OPPBEVARER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON?
Vi sletter din personlige informasjon så snart den ikke lenger er nødvendig, vanligvis etter 90 dager, for å sikre sikkerheten til besøkende til våre lokaler.

 1. Hvem DELER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER MED? Våre partnerorganisasjoner og tjenesteleverandører Vi kan avsløre informasjon om deg til organisasjoner som gir oss tjenester, for å sikre at de er kontraktsmessig bundet til å beskytte dine personopplysninger og overholde GDPR og andre gjeldende lover om databeskyttelse.
  Vi kan utlevere din personlige informasjon til følgende tjenesteleverandører:
  a) programvareleverandører, inkludert „software as a service“-løsningsleverandører, som er vert for relevante personopplysninger på våre vegne; b) leverandører av teknisk støtte, som bistår med vår nettside og IT-infrastruktur;
  c) Advokater, regnskapsførere, skatteformidlere, revisorer og forsikringsmeglere er eksempler på profesjonelle rådgivere;
  d) tjenester som hjelper oss med å samle tilbakemeldinger om våre produkter og tjenester;
  e) organisasjonene og nettplattformene som vi har valgt for å gjennomføre markedsføringskampanjer på våre vegne og for å annonsere sine egne produkter eller tjenester som kan være av interesse for deg, samt våre reklame- og salgsfremmende konsulenter og byråer. Denne lenken tar deg til en liste over våre partnere; og/eller f) tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss med å levere våre tjenester.
  Rettshåndhevelse eller offentlige etater Vi kan avsløre dine personopplysninger hvis det er påkrevd ved lov for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, brudd på våre immaterielle rettigheter, situasjoner som involverer potensielle trusler mot en persons fysiske sikkerhet, brudd på vår Vilkår og betingelser eller andre avtaler.
 2. OVERFØRING AV PERSONLIG INFORMASJON UTENFOR DET ØKONOMISKE OMRÅDET EU/EUROPEISK Vi overfører din personlige informasjon til tilknyttede selskaper og partnere både innenfor og utenfor EU/EØS. Vi stoler på de lovlige sikkerhetstiltakene som er beskrevet i artikkel 46 i GDPR når en dataoverføring utenfor EU/EØS er ikke omfattet av en tilstrekkelighetsbeslutning truffet av EU-kommisjonen. Dette inkluderer for det meste standardkontraktsklausuler som er godkjent av EU-kommisjonen. For å gjøre det mulig for internasjonale overføringer med PLR-tilknyttede selskaper og partnere utenfor EU/EØS, har vi lagt til ytterligere sikkerhetstiltak som tilleggsmessige individuelle risikovurderinger, ytterligere kontraktsmessige sikkerhetstiltak og tekniske sikkerhetstiltak som ekstra kryptering eller pseudonymisering. Denne lenken tar deg til full tekst av EU-kommisjonens godkjente standard kontraktklausuler. For mer informasjon om våre sikkerhetstiltak og ytterligere sikkerhetstiltak, samt dataoverføringer til tredjeland, vennligst kontakt oss på [email protected]
  Vi deler personlig informasjon med eksterne leverandører, tjenesteleverandører eller leverandører som vi leier inn for å utføre tjenester eller oppgaver for oss og i henhold til våre instruksjoner. Der disse forhandlerne befinner seg innenfor EU, garanterer vi at de er autoritativt forpliktet til å følge EU-informasjon assuI tillegg garanterer vi i våre kontrakter med disse virksomhetene at de kun vil behandle dine personopplysninger i samsvar med våre instruksjoner, for å utføre de avtalte tjenestene og ivareta konfidensialiteten og integriteten til informasjonen du har gitt. dem.
  Vi kan også avsløre personlig informasjon til våre konsulenter, rådgivere, rettshåndhevelse og andre offentlige myndigheter (som skatte- og trygdebyråer), samt til politiet, påtalemyndigheten og domstoler. Det er hver av disses ansvar. mottakere for å overholde EUs databeskyttelsesforskrifter.
  Vi samarbeider med enkelte leverandører som har beliggenhet utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Vi er avhengige av juridiske sikkerhetstiltak som skissert ovenfor, selv om EU-kommisjonen ikke anerkjente dem som steder som gir tilstrekkelig beskyttelse for personopplysninger.
  Kontakt oss på e-postadressen som er oppført i delen Hvem er ansvarlig for å behandle dataene dine og hvordan du kontakter oss ovenfor for å be om en kopi av disse avtalene.
 3. Dine rettigheter i henhold til GDPR inkluderer å kunne finne ut hvordan vi håndterer dine personopplysninger, se kopier av alle dine personopplysninger, og sende en forespørsel om å få dine personopplysninger oppdatert, korrigert eller fjernet fra systemene våre. du kan begrense, protestere mot eller begrense behandlingen av dataene dine.
  Vi tar aldri beslutninger utelukkende basert på automatisert behandling, for eksempel profilering.
  Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst hvis du ga oss tillatelse til å bruke dataene dine, for eksempel å sende deg markedsførings-e-poster eller vise personlig tilpassede annonser. Husk at selv om du trekker tilbake samtykket ditt, kan vi fortsatt bruke samtykke du ga før du trakk det tilbake som rettslig grunnlag for å behandle dine personopplysninger.
  Du har rett til å utfordre vår bruk av dine personopplysninger hvis vi, som nevnt, stoler på våre legitime forretningsinteresser. I avsnittene med tittelen „Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger og hva er vårt lovlige grunnlag for det?“, diskuterte vi våre legitime interesser.over.
  Du kan komme i kontakt med oss som beskrevet i delen Hvem er ansvarlig for å behandle dataene dine og hvordan du kontakter oss ovenfor hvis du ønsker å utøve noen av de nevnte rettighetene.